Uzunmehmet Gögüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi

Uzunmehmet Gögüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi

21 KASIM DÜNYA KOAH GÜNÜ

Güncelleme Tarihi: 05/12/2018

21 Kasım Dünya KOAH gününde il Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca düzenlenen etkinlikler kapsamında Valilik binası giriş katına sağlık ekipleri tarafından stant kurulduStandın açılışına İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Ertuğrul Güner, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ömer İnan Güven, Başkan Yardımcısı Dr. Tülay Çakır Bakkaloğlu’nun yanı sıra çok sayıda sağlık personeli katıldılar.  Standa gelen vatandaşlara hastanemizde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşegül Tomruk Erdem ve Hemşire Hesna Ünver tarafından tarafından solunum fonksiyon testi yapılarak el broşürleri dağıtıldı. Ayrıca hastanemizde KOAH okulu düzenlenerek yatan hastalara bilgilendirilme yapıldı ve okula katılan hastalara katılım belgesi verildi. Hastanemiz personellerine de eğitim salonumuzda KOAH farkındalık sunumu yapıldı.